|
سییتم عامل لینوکس
|
|
۵-۷-۱۳۹۰, ۱۰:۴۸ صبح
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سییتم عامل لینوکس
سلام دیدم این جا همه چی هست الا سیستم عامل لینوکس ....بس که این بشر مظلومه ....حیف آدم برنامه نویس باشه و با لینوکس کار نکنه....بماند که هرجا بری سیدیش گیر نمیاد اگرم بیاد همشون قدیمیدن فقط چند جا تو تهران دارن....بگذریم...
لینوکس قابلیت های زیادی داره از جمله اینکه شما به بیس سیستم دسترسی دارین....همه چیش باشماست...گرافیک بالایی داره ....نیاز به انتی ویروس نداره....(چون ویروس تحت لینوکس نداریم)و از نطر کاری کلاسش خلیلی بیشتره...کار باهاشو به همه توصیه نمی کنم ....فقط کسایی دوسش دارن که تو برنامه نویسی و کد زدن یاشبکه پایه باشن.چون یه محیط کنسول یا ترمینال داره که تو اون همه کاراتو با کد انجام می دی برای ریختن یه فایل باید باید اونو config کنی.اما نیاز به نرم افزار های برنامه نویسی مثل توربو تداره.... خلاصه واسه خودش یلیه... چند یری وژن دارن من جدیداشو می گم.... 1.اوبونتو 11.1 2.suse 12.3 3.fedora 15 4.ارچ
|
|||
|
۵-۷-۱۳۹۰, ۰۴:۳۲ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
Re: سییتم عامل لینوکس
سلام
خوش اومدین به سایت خودتون آره لینوکس ورژن های مختلفی داره با کرنل های مختلف به خاطر open source بودنش خیلی ویژگی ها داره نصبت به سیستم عامل های مایکروسافت من خودم شخصا از لینوکس back track استفاده می کنم یکی از قابلیت هاش برای هک کردن اینترنت وایرلس ازش استفاده می شه من تو لار زیاد نتیجه گرفتم حالا بک ترک چیست ؟ کیستی سیاهی؟ بک ترک یک توزیع لینوکس مبتنی بر GNU است که برای کشف نقاط ضعف امنیتی سیستم های مختلف تهیه شده و به صورت یک دی وی دی لایو(بدون نیاز به نصب و یا وجود هارد دیسک) در اختیار همه قرار گرفته. البته شما نه تنها میتونید اون رو از روی دی وی دی اجرا کنید بلکه می تونید اون رو بر روی هارد دیسک، فلش مموری(که خطرناک تر از کلت کمریه) نصب کنید و یا با ماشین مجازی از سایت خودتون اجرا کنید. در حال حاضر آخرین آن نسخه بک ترک 5 است که از سایت رسمی بک ترک قابله دریافته. در ضمن بک ترک 5 برخلاف بک ترک 4 به جای دبین(Debian) مبتنی بر Ubuntu 10.04 با هسته نسخه 2.6 که پیشرفته خوبی به حساب میاب. بک ترک برای تمام مخاطبان از نوابغ و کهنه کاران امنیت تا نو آموزان هنرهای سیاه ساخته شده و سریع ترین و آسان ترین راه تست امنیت سیستم های کامپیوتری، شبکه ها و سایتهای اینترنتی است. جالب اینکه بدونید گروه های کلاه سیاه زیرزمینی و هم متخصصان امنیتی که برای دولت های کشورشون کار می کنند از جمله مشتریان اصلی بک ترک هستند. ابزارهای بک ترک بک ترک کامل ترین و بروز ترین مجموعه ابزار های امنیتی رو در خودش داره که رنج وسیعی از ابزار های پسورد کرکر گرفته تا ابزار های هک وب سرور و شبکه رو شامل میشه. ابزاهای بک ترک در 11 طبقه دست بندی شدند: 1- جمع آوری اطلاعات(Information gathering) 2- شناسایی نقاط ضعف(Vulnerability Identification) 3-آنالیز شبکه های بیسیم(Radio Network Analysis) با پروتکل های 802.11, Bluetooth, RFID 4- کسب مجوز(Privilege Escalation) 5- بازیابی و بازجویی دیجیتال(Digital Forensics) یا همون پزشک قانونی دیجیتال 6- Voice Over IP(همون VOIP) 7- نقشه یابی شبکه(Network Mapping) 8- آنالیز برنامه های تحت وب(Web Application Analysis) 9- کشف حفره های امنیتی(Exploit & Social Engineering Toolkit) 10- کسب دسترسی غیر مجاز(Maintaining Access) 11- مهندسی معکوس(Reverse Engineering) این هم لیستی از نرم افزار های همراه بک ترک که همراه با یک مجموعه عظیم از Exploitهای کشف شده عرضه شده: Cisco OCS Mass Scanner Metasploit RFMON Kismet Nmap Ophcrack Ettercap Wireshark یا همون Ethereal BeEF یا (Browser Exploitation Framework) Hydra Quy |
|||
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
Persian MyBB : MyBBIran.com