شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
تالار خورجوان

زمان کنونی: ۲-۳۰-۱۳۹۱, ۰۶:۳۷ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
...::: اعلام برندگان مسابقه :::...
۲-۲۸-۱۳۸۷, ۱۱:۵۳ عصر
ارسال: #1
...::: اعلام برندگان مسابقه :::...
سلام خدمت همه دوستان
بعد از حدود یک ماه که جوابها ارسال میشد ، دو نفر بهترین جوابها رو دادند که از بقیه کامل تر بود ( ناگفته نماند که بقیه جوابها هم خیلی عالی بود و به نکات مهمی اشاره کرده بودند اما کمی ساده و سطحی بود)
به هر حال : برنده این مسابقه 1.zahra66 2. javaberfa

از: zahra66
به: javad
تاریخ: جمعه 30 فروردین 1387 - 20:50
عنوان: جواب مسابقه

شناخت افراد راه های خیلی زیادی دارد که من 2 تا از راه ها رو می تونم بگم.
بهترین راه شناختن یک فرد ، سخن گفتن با او هست . همین طور که می دونید به قول معریف " تا مرد سخن نگفته باشد ، عیب و هنرش نهفته باشد به راحتی با حرف ها زیاد و نردیک کردن خودتون به فرد می تونید طرف رو بشناسید ، البته تا حدی .چون انسان ها رو نمیشه کامل شناخت ، یعنی ما خودمون رو نمی شناسیم ، چه برسه به دیگران
حرکت بعدی این هست که طرف رو تست کنید ، مثلا شما می خواید بدونید دزد هست یا نه ، یا انسان شریفی هست یا نه . بسیار ساده می تونید این کار رو بکنید
--------------------------------------------------------------------------------------------------
هر عملیات آفندی یک پدافندی هم دارد
شناسایی طرف مقابل در زمره عملیات آفندی است و هیچ طرفی تمایل ندارد نحوه آفند خود را افشا کند . زیرا پس از مدت کوتاهی بدلیل شناسایی آن توسط طرف مقابل و ضد آفند ها . این شیوه شناسایی ، کاربرد خود را از دست می دهد
مثلا پلیس هیچگاه شیوه های جدید دزدی را کتمان نمی کند زیرا می داند با اعلام این شیوه ، سارقین زیادی سعی در بهره جستن از این روش دارند و زمینه برای تحقیقات پلیس و دسترسی سریع تر به روش ها و ابزارهای کاربردی ، فراهم می شود . این شیوه تبلیغاتی جزء عملیات آفندی پلیس محسوب می شود و مجرمین را در معرض فریب قرار داده و برخورد با آن را سهل تر می کند
--------------------------------------------------------------------------------------------------
ببخشید که زیاد نتونستم بحث کنم چون وقت ندارم باید برم.
منتظر روز اهدای جوایز هستیم ببینیم کی برنده می شه بازی یا مسابقه برد و باخت داره امیدوارم این جایزه به لایقترین جواب ها برسه

برای خود و خانواده یتان آرزوی موفقیت می کنم

از: javaberfa
به: javad
تاریخ: جمعه 13 اردیبهشت 1387 - 14:27
عنوان: فقط اونایی که زاییده ی افکار خودم بود رو نوشتم امیدوارم ایندفعه قبول کنین

[size=10]راه های شناخت افراد از دیدگاه خودم
به نظر من آدما رو می توان از جنبه های مختلف و در زمینه های مختلف مورد امتحان و آزمایش قرار داد تا به شناخت آن ها دست پیدا کرد.روش های آزمایش و امتحان نیز مختلف و متفاوت می باشد که بنده به طور خلاصه به مواردی از آنها اشاره خواهم کرد:
جنبه هایی که آدما رو باید مورد بررسی قرار بدیم تا به شناختشون دست پیدا کنیم از قرار زیر می باشد:
صداقت،امانت،نجابت،دیانت(منظورم دین و مذهب بود چون آدم بی دین و ایمان رو رفیقش تاثیر منفی گذاشته و او را از صراط مستقیم منحرف می کند بهتر است با آنها همنشینی نکنیم)،وفاداری،اخلاص در دوستی، بی ریایی،و...
برای شناخت دوستمان باید او را به طرق مختلف در زمینه های گوناگون مورد آزمایش قرار دهیم بدین گونه:
برای کشف کردن صداقت باید طرف مقابل را در مورد مطالبی که از آن آگاهید و او از آگاهی شما بی خبر است مورد پرسش قرار دهید و یا مطلبی را به او بسپارید تا به فرد دیگری که مورد اطمینانتان است برساند بعد از فرد مورد اطمینانتان که قبلا از صداقتش خبردار بوده اید مطلب خودتان را بخواهید و مطمئن شوید که او حرف شما را بدون تغییر یا کم و زیاد کردن به فرد دیگر گفته است.در زمانی که دوستتان به پست و مقام بالا می رسد یا با افراد جدید آشنا می شود رفتارش را مد نظر داشته باشید و مطمئن شوید او در هنگام خوشی رفتارش با شما عوض نمی شود و به شما وفادار خواهد ماند. و مطمئن شوید که برای او نو که بیاد به بازار دوست کهنه و قدیمی اش دل آزار نمی شود! هراز چند گاهی چیزی به عنوان امانت به او بسپارید و او را از این نظر آزمایش کنید بهتر است در اوایل چیزهای کم ارزش تر به او بسپارید و کم کم امانتی های ارزشمندتر به او بسپارید.در موقع سختی ها و گرفتاری هایتان هرچند خود قادر به حل مشکلتان باشید برای امتحان دوستتان او را در مشکلتان شریک بدانید و قسمتی از مسئولیتتان را به او بسپارید و مطمئن شوید دلسوز شماست و شما را در مواقع گرفتاری تنها نمی گذارد! به حرف ها حرکات و رفتار دوستتان دقت کنید و مطمئن شوید او فقط به خاطر منافع شخصی خود با شما دوست نشده و رنگ و ریایی ندارد. به قول اچمی ها که می گن: دیسی مش ناوی تا نکریش بی!(disie mashnaavi taa ne karish bi!)مطمئن شوید که او اینگونه نیست و در دوستی اش خلوص نیت دارد .هرازگاهی با دوستتان به مسافرت بروید چون انسان ها در سفر خیلی بهتر از جاهای دیگر هویت واقعی شان را به اطرافیانشان نشان می دهند.و یکی از کامل ترین امتحانات را در مسافرت می توانید بر روی دوستتان انجام دهید!!

باورم نمیشه این همه راه روانشناسانه از خودم گفته باشم ولی انگار ما هم روانشناسیمون خوبه ها!!
موفق و موید باشید امیدواریم بتوانید اطرافیانتان را خوب بشناسید
ایمیلم رو تو پست قبلیم دادم
دوستان برنده به هر کدام 50 ساعت اینترنت تعلق می گیرد و به میل خودشان اینترنت ستاره سرخ یا متقارن می توانند انتخاب کنند
خواهشمندم از شما دو عضو فعال سایت هرچه سریعتر اینترنت خود را انتخاب نموده و در همین تایپیک یا پیغام خصوصی جواب خود را ارسال کنید (متقارن / ستاره سرخ) .

love is for ever and if it doesn t last forever it isnt love
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
۲-۲۹-۱۳۸۷, ۰۲:۳۲ صبح
ارسال: #2

ممنونم آقا جواد
اصلا فكر نمي كردم برنده من باشم
ولي الحق و الانصاف كه زهرا جون هم جوابش عاليه ها
بهت تبريك ميگم زهرا جون ان شاءالله از سهمت بهترين استفاده رو بيري ان شائالله شما رو تو مشابقه ها و ركوردهاي جهاني ببينم كه مقام اول رو كسب كردي و رو ي سكوي پيروزيت ايستادي!
دست شما هم درد نكنه آقا جواد واقعا دست مريزاد به خاطر اين زحمت هايي كه واسه سايت مي كشين
خدا اموالتون رو پر بركت كنه آقا جواد و جابر جان و گنجينه ي علمتان را زياد كنه. ان شاءالله روزي برسه كه شما دو تا رو مجري طرح ها و برنامه ي بزرگتر و ارزشمندتري ببينم و بهتون افتخار كنم

خدانودا ما را از تاريكي خيال خارج كن و ما را به نور فهم و معرفتت كرامت بخش و درهاي رحمتت را به روي ما بگشا و خزائن علومت را بر ما نشر كن به لطف و رحمت خو دت !اي مهربان ترين مهربانان
۲-۲۹-۱۳۸۷, ۰۲:۳۴ صبح
ارسال: #3

پس من چی ما که پارتی داشتیم جواد :lol:
شوخی کردم من نظریه هر دو یوزر محترم رو خوندم و واقعا جالب بود خیلی از چیز ها رو از تو این دو نظریه بدست آوردم و تونستم راه های شناخت افراد رو بفهمم.
و این جایزه هم حق هر دو تاشون بود بقیه یوزر ها هم من ندیدم نظراتشان رو اما خداییش این دو یوزر javaberfa و zahra66 گل کاشتند و بهشون تبریک می گم و تشکر کنم از بابت شرکت در مسابقه
در اینجا جا داره از آقای جواد طالبی هم به خاطر برگزار کردن این مسابقه تشکر کنم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۲-۲۹-۱۳۸۷, ۰۲:۱۴ عصر
ارسال: #4

یه نام خدا

سلام خدمت مدیران و کاربران سایت خورجوان راستش هدف من این نبود که در مسابقه شرکت کنم هدف من این بود که نظریه شخصی خودم رو بیان کنم مه الحمدالله مثل اینکه دوم شدم تو مسابقه :mrgreen: و تونستم جایزه رو نصیب خودم کنم اینجا باید اعتراف کنم که نظریه javaberfa, واقعا بهتر بود . . تشکر ویژه ای ازش دارم
در ضمن از آقا جواد که نمی تونم چطور تشکر کنم از بابت برگزاری مسابقه و .....
راستش چند وقتیه من شرمنده کل مدیر های خورجوان هستم که نمی تونم زیاد به سایت سر بزنم چون دانشگاه ام خیلی ما رو درگیر کرده مخصوصا امتحانات و پروژه ها و کار هایی که بر روی دوش من موکول است :mrgreen:
در مورد اینتخاب اینترنت هم برای من فرق نداره هر دو شون مثل هم هستند وسرعت هر دوشون کم هست :mrgreen: پس من متقارن رو ترجیح می دم اما javaberfa ی عزیز هنوز انتخاب نکرده که امیدوارم ایشون هم بتونند به درستی از اون استفاده کنند.
با تشکر zahra66
۲-۲۹-۱۳۸۷, ۰۵:۰۴ عصر
ارسال: #5

به به عجب مسابقه ای برگزار کردی جواد عزیز وعجب برنده هایی انتخاب کردی گل /ماه /شیرینی /قند /عسل /نقل /نبات / هه هه انگار شیرینیش زیادی شد
به شمام javaberfa جان وزهرا جان از صمیم قلب تبریک میگم امیدوارم در همه مراحل زندگیتون اول بشین Tongue

بهترين انتقام ها فراموشي وبخشش است
۲-۲۹-۱۳۸۷, ۰۵:۵۷ عصر
ارسال: #6

سلام...خسته نباشید
با یک مصاحبه دیگر و با یکی دیگر از نخبگان شهر با با همراه باشید

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موفق باشید
در پناه حق
۲-۲۹-۱۳۸۷, ۰۸:۱۵ عصر
ارسال: #7

از لطف شما زهراي عزيز و 6654752 ارجمند ممنون و سپاسگذارم
و باز هم تشكر بي انتهاي خود را از مديران عزيز آقا جابر و آقا جواد دارم
و به ايده هاي بكر و جديد آقا جواد احسنت مي گم و به تلاش بي نهايت آقا جابر در سايت حين خدمت به كشور آفرين گفته و از هردو كمال سپاسگذاري را دارم
زهرا جون راست مي گه انگار من يادم رفته آي اس پي اي كه قراره از اونجا جايزه مو بهم بدن انتخاب كنم و من هم از زهراي عزيز به عنوان يه بزرگتر پيروي كرده و اينترنتم رو از متقارن بر مي دارم Big Grin
موفق و مويد باشيد
۲-۲۹-۱۳۸۷, ۰۸:۲۵ عصر
ارسال: #8

آقا شهرام فكر كنم اشتباهي اومديد
پست شما و اين لينكي كه اينجا گذاشتين اصلا هيچ ربطي به موضوع اين تاپيك نداره!
لطف كنين از اين به بعد حرف هاي با مسما بزنين و خارج از حوزه ي مربوطه پست نذارين
۲-۲۹-۱۳۸۷, ۱۰:۰۷ عصر
ارسال: #9

javaberfa, جان آقا شهرام زیاد تو انجمن ها نرفته اند و فکر می کنه مثل نظرات وب لاگ خودش می مونه در صورتی که انجمن ها و تالار های گفتگو اینجوری نیستند

اما اشکال نداره بذار جا بی افته :mrgreen:
۲-۳۰-۱۳۸۷, ۰۳:۳۱ صبح
ارسال: #10

از لطف شماها ممنونم

love is for ever and if it doesn t last forever it isnt love
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان