شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
تالار خورجوان

زمان کنونی: ۲-۳۰-۱۳۹۱, ۰۶:۵۷ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تشکر از جواد عزیز
۲-۱۳-۱۳۸۷, ۰۷:۴۱ صبح
ارسال: #1
تشکر از جواد عزیز
سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه می خوام کمی در مورد خورجوان بحث کنیم که چطور راه اندازی شد و .....
فکر راه اندازی این سایت رو جواد کردند که هدفمون این بود که این سایت سرگرمی ای بشه برای جوانان شهرمون که به جای این که تو چت روم ها پرسه بزنند بیان اینجا در مورد مشکلات شهرمون بحث کنیم و همچنین پیشنهادات و انتقادات بدیم در مورد شهر و مشکلات شهر و از سطح علمی همدیگر استفاده کنیم که متاسفانه در خود شهر استقبال زیادی نداشت اما به جرات می تونم بگم که خورجوان پیشرفت خیلی خوبی داشته و کم کم مطالب سایت رو تبدیل کردیم به it نرم افزار و آموزش موبایل و سرگرمی و ..... که امیدوار تر شدیم
و همچنین کاربرن فعالی تونستیم تو سایت پیدا کنیم مثل یوزر های مانند : khaled , javaberfa , zahra66 , و ...... البته خودم از همه بشتر فعالیت می کردم :lol:
الان هم این پست رو زدم که تشکر از آقا جواد بکنم که هزینه های تمدید سایت رو میدن و نمی دونم چطور ازشون تشکر کنم Tongue و همچنین زحماتی که برای سایت کشیدن .
یادمه روز های اولی که سایت خورجوان به دنیا اومد :lol: آقا جواد فعالیت بسیار خوبی داشتند تو سایت اما باز احساس می کنم که بوی آقا جواد دوباره تو سایت داره میاد :lol:
من از طرف خودم آرزوی سلامتی خوشبختی و سرشار از ایمان دارم برای آقا جواد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
۲-۱۳-۱۳۸۷, ۰۱:۳۸ عصر
ارسال: #2

ما هم به نوبه ی خودمون ازتون تشکر می کنیم جابر جان و آقا جواد!
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۲-۱۳-۱۳۸۷, ۰۳:۳۴ عصر
ارسال: #3

من هم آرزوی سلامتی و پیروزی دارم برای آقا جواد و جابر جان که این همه برای سایت زحمت می کشند :|
۲-۱۳-۱۳۸۷, ۰۶:۵۷ عصر
ارسال: #4

از همتون ممنونم
اما باید بگم بیشترین زحمت رو آقا جابر کشیدن و بدون حضور کاربران سایت معنی نخواهد داشت :|

love is for ever and if it doesn t last forever it isnt love
۲-۱۶-۱۳۸۷, ۰۶:۴۸ عصر
ارسال: #5

چقدر تعارف تیکه پاره هم می کنین اصلا دست همتون درد نکنه ما که هنوز با شما غریبگی می کنیم از شوخی گذشته دست جابر وجواد وخالد وزهرا جان هم درد نکنه مخلص همه تون هستم خداحافظ Big Grin :wink:

بهترين انتقام ها فراموشي وبخشش است
۲-۱۶-۱۳۸۷, ۰۷:۴۲ عصر
ارسال: #6

پس من چی؟ :?: Sad
:mrgreen:
۲-۱۷-۱۳۸۷, ۰۱:۰۵ عصر
ارسال: #7

دست همه کسانی که افتخار دادن و عضو سایت خودشون شدن درد نکنه :wink:

love is for ever and if it doesn t last forever it isnt love
۲-۱۸-۱۳۸۷, ۰۶:۰۶ عصر
ارسال: #8

من راستش کم کم داشتم از سایت دلسرد می شدم اما وقتی پای javaberfa, تو سایت باز شد و دیدم فعالیت می کنند و همینطور خالد عزیز کمی جا افتادم در کل دست همه کاربران درد نکنه به خصوص اونهایی که برای سایت خودشون تلاش می کنند :roll:
۲-۱۹-۱۳۸۷, ۰۴:۵۳ صبح
ارسال: #9

شما لطف دارین ولی من می دونم که هنوز کارام به ارزشمندی زحمات شما نیست فقط خواستم یه شوخی کرده باشم
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
Persian MyBB : MyBBIran.com