|
آنتی ویروس برای ویروس kazme gheyz
|
|
۱۱-۸-۱۳۸۶, ۱۰:۳۹ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
آنتی ویروس برای ویروس kazme gheyz
به نام خدا
با سلام به خدمت دوستداران سایت خورجوان :lol: امروز فایلی با ویژوال بیسیک واستون آماده کردم برای از بین بردن این ویروس لعنتی ویروس kazme gheyz یا به اصطلاح خودمون ویروس کاظم جون یا kazemjoon که registry رو خراب میکنه و این ویروس خود رو راهی سایت سازنده ویروس می کنه هر چند سازنده این ویروس آنتی اش رو در وبلاگ خودش قرار داده اما آنتی خودش هم آلوده به یک کیلاگر هست (نامرد) اما من اومدم ویروس و آنتی اش رو آنالیز کردم وتونستم یک آنتی ویروس تقریبا شبیه بسازم :lol: خیلی جالبه نه ؟ :wink: این هم لینک دانلود آنتی ویروس کد: http://khourjavan.parsaspace.ir/anti%20ghazme_ghayz.rar |
|||
|
۳-۲۵-۱۳۸۷, ۰۲:۳۰ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
ممنون از شما. برای من Task Manager نمی اد و همچنین رجیستری ها. با NOD 32 یه چیزایی رو پاک کرد الان این برنامه رو هم نصی کردم گزینه پاک کن فعال نیست یعنی ویروسه پاک شده بوده؟ اگه پاک شده پس این task manager کوشش؟ امکان داره یه ویروسه دیگه باشه؟ :khq: |
|||
|
۳-۲۶-۱۳۸۷, ۰۱:۲۹ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
نه هري جان
nod32 ويروس رو پاك مي كنه ولي ويندوز رو درست نمي كنه بايد ويندوزت رو از اول نصب كني حتي repair هم كارساز نيست راستي اين ويروس چندتا ورژن داره كامپيوتر تو به كدوم نسخه مبتلا شده؟ |
|||
|
۴-۱-۱۳۸۷, ۱۰:۲۷ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
javaberfa نوشته شده توسط:نه هري جاناوه پس باید ویندوز رو دوباره نصب کنم. ok javaberfa نوشته شده توسط:راستي اين ويروس چندتا ورژن دارهوالا اینشو نمدونم دیگه :roll: |
|||
|
۷-۴-۱۳۸۷, ۰۱:۴۳ صبح
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
ورژن 2 این آنتی ویروس هم آماده شد با یک کد نویسی متفاوت و روشی متفاوت امیدوارم مشکلاتش تو ورژن 2 حل شده باشه البته این ؟آنتی ویروس قابلیت اسکن رو داره اول سیستم رو اسکن می کنه بعد ..... :wink: :wink:
کد: http://khourjavan.parsaspace.com/anti.zip |
|||
|
۷-۴-۱۳۸۷, ۰۴:۱۶ عصر
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
ممنون ادمين جان
حقا كه دكتر كامپيوترها خودتي :wink: |
|||
|
۲-۱۹-۱۳۸۸, ۱۱:۱۳ صبح
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
لینکها مشکل داره.
|
|||
|
۲-۲۱-۱۳۸۸, ۰۸:۲۰ عصر
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
لینک ها مشکلی ندارند اگر از نرم افزار های مدیریت دانلود استفاده می کنید آنرا غیر فعال یا حذف کنید بعد لینک رو اجرا کنید و در صفحه parsaspace کلید download رو بزنید
|
|||
|
۵-۲۳-۱۳۸۹, ۰۱:۲۱ عصر
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
Re: آنتی ویروس برای ویروس kazme gheyz
لینک اصلاح شد