|
تبديل متن فارسي به كتاب جاوا با نرم افزار پرنيان 0.9
|
|
۸-۵-۱۳۸۶, ۰۳:۳۶ صبح
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
تبديل متن فارسي به كتاب جاوا با ن
تبديل متن فارسي به كتاب جاوا با نرم افزار پرنيان( رایگان)( تست شده)( با امکانات فراوان!!!)
تبديل متن فارسي به كتاب جاوا با نرم افزار پرنيان 0.9 - تبدیل متن فارسی (یونیكد) به كتاب الكترونیكی همراه (آماده برای انتقال به تلفن همراه) بصورت اتوماتیك؛ - استفاده از استاندارد جاوا كه برای بسیاری از دستگاههای تلفن همراه شناخته شده می باشد؛ - عدم نياز به Java Toolkit يا هر نرم افزار جانبي ديگر؛ - سرعت بالا در هنگام تبدیل (معمولاً كمتر از 20 ثانیه)؛ - حجم بسیار پایین بعد از تبدیل (معمولاً كمتر از نصف حجم متن اولیه!)؛ - افزودن اطلاعات دلخواه كاربر به صفحۀ اول كتاب؛ - ویرایش اتوماتیك متن (اصلاح نقطه گذاری های داخل متن) - رابط كاربری ساده و كاملاً فارسی همراه با توضیحات كافی. - ... نکته: محل ذخیره کتاب را در دسکتاپ یا MY DOCUMENTS قرار ندهید. چون فایل کتاب خراب می شود. با عرض شرمندگي ورژن0.9 اين برنامه در قسمت help خود ترو جان داشت. من ورژن جديد اين برنامه كه full هم هست را پيدا كردم اين ورژن هيچ مشكلي ندارد. در ضمن من لينك دانلود اين برنامه را هم اصلاح كردم. اينم از full اين برنامه ورژن 0.9.2 در این نسخه: - خطای هنگام تبدیل (روی ۹۴ درصد) کاملاْ برطرف شده است. - مشکل هنگ کردن برنامه بر روی یک صفحه خاص (که به علت وجود کلمه ای طولانی در آن صفحه پیش می آمد) برطرف شده است. - مدت زمان شروع برنامه بر روي تلفن همراه اندكي كمتر شده است. - و خط نمايشگر پيشرفت بارگذاري نيز به لوگو اضافه شده است. لينك دانلود: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اينم يه لينك ديگه براي دانلود: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اينم يك راهنمايي در مورد اماده كردن فايل(یونیكد) ویرایش و آماده كردن متن قبل از اقدام به تبدیل متن، بهتر است متن مورد نظر را در یك نرم افزار پردازشگر متن مثل Microsoft Word یا حتی در Notepad كه بطور پیش فرض همراه Windows نصب می شود، مورد بازبینی و ویرایش قرار دهید. توجه داشته باشید كه متن مورد نظر در تلفن همراه اندكی متفاوت از آنچه در كامپیوتر مشاهده می كنید، خواهد بود (بدلیل عرض كم نمایشگر تلفن همراه، كوچك تر بودن صفحات و ...). همچنین به علت محدودیت نرم افزار كتاب همراه پرنیان در نمایش حروف غیر فارسی و برخی از كاراكترهای خاص (مثل فتحه، ضمه، كسره،... كه البته در نسخه های آینده رفع خواهد شد) در تبدیل متون وابسته به این كاراكترها، توجه داشته باشید كه متن برای خواننده نامفهوم نباشد. كارگاه پرنیان در هنگام تبدیل متن، هر حرفی را كه قابل نمایش توسط كتاب همراه پرنیان نباشد، حذف خواهد كرد، بنابراین به عنوان مثال می توانید بجای كلمات انگلیسی، نوشتار فارسی انها را قرار دهید، مثلاً Windows"" را با "ویندوز" جایگزین كنید تا در كتاب همراه نمایش داده شود. در آخر، مطمئن شوید متنی را كه می خواهید تبدیل كنید، بصورت Plain Text و با فرمت Unicode ذخیره شده است. بهترین نرم افزار برای اینكار همان Notepad می باشد. به اینصورت كه متن را داخل Notepad كپی كرده و از منوی File گزینه Save as… را انتخاب كنید. سپس در پایین دیالوگ Save as… در قسمت Encoding گزینه Unicode را انتخاب كنید و فایل را ذخیره نمایید. |
|||
|
۵-۳۱-۱۳۸۷, ۰۲:۱۵ صبح
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
این که دانلود نمیشه؟؟؟؟؟؟
اگه بتونین راهنماییم کنین ممنون می شم کاش آشنایی ها نبود یا به دنبالش جدای هم نبود |
|||
|
۶-۱۲-۱۳۸۷, ۱۱:۰۹ صبح
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بیا این هم لینک جدید دوست من
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
موفق باشید :khq: |
|||
|
۸-۱۶-۱۳۸۷, ۱۱:۳۶ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
[HIGHLIGHT=#eddcc2]متاسفانه هیچ کدوم دانلود نمی شه...[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#eddcc2]منم می خواااااااااااااااااااااااااااااممممم..........[/HIGHLIGHT] خاطره شادي هاي امروزمان تلخ ترين غمي است که فردا به ياد مي آوريم. |
|||
|
۹-۶-۱۳۸۷, ۰۳:۰۷ عصر
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این لینک تست کردم سالمه دوستان اول لینک رو با اینترنت اکسپلورر باز کنید سپس بر روی کلید download کلیک کنید مثل تصویر زیر ! [IMG:700:434]http://www.img.majidonline.com/pic/170598/untitled.JPG[/img] |
|||
|
۹-۶-۱۳۸۷, ۰۶:۳۹ عصر
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
ممنون جاب جان
love is for ever and if it doesn t last forever it isnt love |
|||
|
۹-۶-۱۳۸۷, ۱۰:۱۱ عصر
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
جاب جان چیه؟
یکی به خودت می گفت آق جواد بهت بر می خورد که چرا الف رو از آقا انداخته و می گه آق؟ خودت که بدتر کردی!!! |
|||
|
۹-۶-۱۳۸۷, ۱۱:۲۲ عصر
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
من کی گفتم چرا میگی آق
ضمناً مال من اشتباه تایپی بود جوابرفا من و جابر این حرفها نداریم مگه نه ج[HIGHLIGHT=#ff0000]ا[/HIGHLIGHT]بر love is for ever and if it doesn t last forever it isnt love |
|||
|
۹-۷-۱۳۸۷, ۰۳:۰۱ عصر
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
به دل نگیر
|
|||