|
System Mechanic 7.1.10 Pro
|
|
۴-۲۶-۱۳۸۶, ۰۸:۵۴ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
System Mechanic 7.1.10 Pro
ز کاربردی ترین نرم افزارهای مورد نیاز برای کاربران اینترنت میباشد. من که بعد از نصب ویندوز خدایی تا این نرم افزار رو نصب نکنم قدم به دنیای نت نمیگزارم . اما از این حرفا که بگذریم این نرم افزار چه کارهایی میکند؟ از اسمش پیداست مکانیک کامل و همه فن حریف ویندوز . ریجستریتون رو پاک میکنه ، فایلهای قدیمی و بدرد نخور ویندوزتون رو پاک میکنه ، فایلهایی رو که اشتباهاَ پاک کردید رو برمیگردونه [ ریکاوری ] و شرتکات هایی رو که ریشه ندارند و مربوط به نرم افزارهایی هستند که قبلا پاک کردید رو پیدا و پاک میکنه هارد دیسکتون رو دیفرگمنت میکنه که در نتیجه سرعت سیستم رو بالا میبره ، این ورژن جدید یک فایروال یا همون دیوار آتش خودمون رو روی سیستم نصب میکنه ، یک آنتی ویروس خوب داره ، مموریتون رو ریکاوری و دیفرگمنت میکنه ، استارتاپ کامپیوترتون رو میتونید باهاش مدیریت کنید که باز سرعت سیستم رو بالا میاره منظور از استارتاپ همون محل قرار گیری کانکشن مدم و ساعت ویندوز است که هر چی اتو اشقال توش باشه سیستم دیر تر بالا میاد من همیشه اول این جا رو خالی میکنم . خلاصه اگه بخوام همه امکاناتشو بنویسم 3 صفحه از این سایتو پر میکنه بقیه امکاناتشو خودتون دانلود کنید و ببینید بیایید برای یک بار هم که شده یه حالی به سیستم عامل بیچارتون بدید . این هم هدیه دیگری از سایت دانلود. به فروشگاه سایت هم سر بزنید ضرر نمیکنید.
![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
|
|||
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
Persian MyBB : MyBBIran.com