شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
تالار خورجوان

زمان کنونی: ۳-۴-۱۳۹۱, ۰۳:۰۳ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تجربه داشتن سونی اریکسون بعد از نوکیا!! حتما بخونین.
۴-۱۷-۱۳۸۶, ۰۹:۲۳ عصر
ارسال: #1
تجربه داشتن سونی اریکسون بعد از ن
این نقدو بعد از داشتن نوکیا N91 مینویسم اگه مقایسه ای دیدین بخاطر اینه.
این گوشی رو میشناسید حتما... یکی دیگه از شاهکارهای سونی اریکسون!

[تصویر: sonyericsson-w550i.jpg]

من این گوشی رو ۱ ماهه دارم. و تقریبا ریز و درشتشو میدونم.. این گوشی یه مدت خیلی پر طرفدار بود.
این گوشی از نوع چرخشی بوده و باید 180 درجه چرخونده بشه برای استفاده از قابلیت ها!
گوشی از نوع واکمن بوده اما مموری کارت نمیخوره. اولین عیب که منو بعد از داشتن گوشی قبلیم خیلی اذیت کرد این بود فقط 256 مگابایت حافظه داخلی که فقط شاید 15 تا آهنگ کیفیت بالا بشه توش ریخت.به صورت کول دیسک میاد بالا که خیلی به دردم خورد.
اما چون واکمنه یه خورده در باره موسیقیش صحبت کنیم. صدای اسپیکرش بلنده اما ضعیفه و کشش آهنگایی مثل متال و راک رو نداره و خش خش میکنه. اما برای زنگ خوبه و از هر جا باشی میشنوی.
اما هندز فریش. هندزفری سونی اریکسون خیلی اذیتم کرد من N91 داشتم و هندز فریش فقط در اولای گوش قرار میگرفت و لذت زیادی داشت و همچنین2 برابر این صدا داشت. اما هندز فری سونی اریکسون تا ته گوش میره و وقتی ولوم تا ته میدی گوشو خیلی اذیت میکنه و بعد از چند ساعت گوش دادن دچار گوش درد میشم.و اما بدتر از اون یه مایع عجیب غریبی از گوشم میاد بیرون که خیلی حالگیریه.کیفیت ساخت هتدزفریشم پایینه و تا حالا بیشتر از 5 تا عوض کردم.
عیب بعدی این گوشی این بود که وقتی داری آهنگ گوش میدی کسی بهت زنگ بزنه از Now playing خارج میشه و بعد از قطع تماس باید دوباره بری تو واکمنش. من معمولا وقتی موتور سواری
میکنم آهنگ گوش میدم و وقتی بهم زنگ میزنن و صحبتم تموم میشه خیلی عصبانی میشم چون دو ساعت باید دست کنم تو جیبم و دنبال دکمه کوچولوی واکمنش بگردم.دکمه استپ و پخشش سمت چپ گوشیه و برای استفاده باید چند ثانیه نگهش داری که این خودش خیلی کاربرو ناراحت میکنه.
اما به دوربین که میرسیم یه کم از تاسفم برای خرید این گوشی کم میشه چون لامپ پر نوری داره و در هر شرایطی عکسای خوبی میگیره(اگه همینم نداشت پرتش میکردم تو آشغالا) 1.3 مگاپیکسل هم کیفیت خوبی داره و برای عکسای دم دستی خوبه. اما خیلی مسخرست که اگه کیفیت بالای عکس رو انتخاب کنی نمیتونی زوم کنی که خیلی ستمه! دوربین ویدیوش چند بار هنگ کرده که یه دونه از ویدیو هارو به زودی براتون میزارم.
توی اجرای بازی های جاوا خیلی مشکل داره بطور مثال اگه بازی Driver رو توش نصب کنی خیلی کج و کوله است و برفک داره و هیچی توش معلوم نیست!
و اما بدترین جای این گوشی
این گوشی و هر سونی اریکسون دیگه ای قفل نمیشن که حسابی حالمو گرفته. من نمیتونم اس ام اس های خصوصیمو نگه دارم فایلها و ویدیو کلیپهایی که نمیخوام دیگران ببینن توش بریزم واز همه بدتر اگه یه روز دزدینش فیلمهای خانوادگی و چیزای دیگم لو میره.
فایل منیجر خیلی خیلی ضعیفی داره. فقط هر نوع فایلی رو تو پوشه خودش بریزی و اگه پوشه جدید بسازین نشون نمیده!
طراحی صفحه کلید افتضاحه و کلیدا بد کنار هم گذاشته شدن مثلا خیلی وقتا به جای 6 هفت رو میزنم و مخصوصا تو مسیج دادن دردسر شده برام. در عین حال N91 با وجود دکمه های خیلی ریزش خیلی حساس و هوشمند بود و برای تایپ متن کاملا آدمو راضی نگه میداره.
و اما الان نبود سیستم عامل سیمبین رو با تمام وجود حس میکنم...
نمیتونم PDF هامو بریزم توش
نمیتونم ویدیو با کیفیت Smart movie ببینم
نمیتونم 1000 تا فریم عکس بهش اضافه کنم با Photo rite
نمیتونم منشی بزارم
نمیتونم دیکشنری های عالی بزارم براش
نمیتونم کدک های صوتی بریزم و Ogg و A3p و... رو پخش کنه
نمیتونم دزدگیر بزارم براش
نمیتونم مالتی تسکینگ کنم اجرای چندین برنامه همزمان.
و هزاران نمیتونم های دیگه.
امیدوارم مطلب مفیدی نوشته باشم در راه اثبات نوکیا.
اخطار: تمامی حقوق این مطلب برای این وبلاگ و نویسنده آن A7X محفوظ است و کپی برداری فقط با ذکر نام و وبلاگ مجاز است.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
Persian MyBB : MyBBIran.com