شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
تالار خورجوان

زمان کنونی: ۳-۴-۱۳۹۱, ۰۶:۳۲ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
iRcHaTaN-DeFacer-2.0 + crack
۱۲-۵-۱۳۸۵, ۱۱:۲۹ عصر
ارسال: #1
iRcHaTaN-DeFacer-2.0 + crack
سلام دوستان من تو چند تا سایت داشتم وبگردی میکردم یک دفعه برنامه ای رو دیدم که مربوط به هک هست
و قیمت این نرم افزار ایرانی هم 20 هزارتومان هست که میتوینید از این سایت بازدید کنید
راستش من خود اصلا به اینجور برنامه های آماده خوشم نمی آید و گفتم برای اینکه به صاحبان سایتش بفهمانم که خراب کاری چیز خوبی نیست من هم آمدم این نرم افزار را کرک کردم برای تیم امنیتی ویرانگر گفتم تو انجمن این سایت هم بزارم تا بازدید کنند
چون متاسفانه در مناطق جنوب ایران هر جوجه ای که بتواند ا این برنامه ها کار کند می رود برای خودش یکی تیم به اسم تیم امنیتی می زنند اگر آنها را پشت یک شبکه بیاورند به خدا قسم هیچی از شبکه حالی شون نیست نه تیم امنیتی :roll: :x

نمی خواستم توهین به کسی یا گروهی کنم و نکردم پس کسی این را بخودش نگیرد
در ضمن اول این نرم افزار رو با پچی که براش ساختم پچ کنید و اجرا کنی از شما سریال میخواد یک سریال الکی وارد کنید تا وارد فول ورژن محیط نرم افزار شوید :wink:

با تشکر
دانلود خود نرم افزار
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دانلود کرک نرم افزار
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
۲-۷-۱۳۸۶, ۰۹:۵۴ عصر
ارسال: #2

admin نوشته شده توسط:سلام دوستان من تو چند تا سایت داشتم وبگردی میکردم یک دفعه برنامه ای رو دیدم که مربوط به هک هست
و قیمت این نرم افزار ایرانی هم 20 هزارتومان هست که میتوینید از این سایت بازدید کنید
راستش من خود اصلا به اینجور برنامه های آماده خوشم نمی آید و گفتم برای اینکه به صاحبان سایتش بفهمانم که خراب کاری چیز خوبی نیست من هم آمدم این نرم افزار را کرک کردم برای تیم امنیتی ویرانگر گفتم تو انجمن این سایت هم بزارم تا بازدید کنند
چون متاسفانه در مناطق جنوب ایران هر جوجه ای که بتواند ا این برنامه ها کار کند می رود برای خودش یکی تیم به اسم تیم امنیتی می زنند اگر آنها را پشت یک شبکه بیاورند به خدا قسم هیچی از شبکه حالی شون نیست نه تیم امنیتی :roll: :x

نمی خواستم توهین به کسی یا گروهی کنم و نکردم پس کسی این را بخودش نگیرد
در ضمن اول این نرم افزار رو با پچی که براش ساختم پچ کنید و اجرا کنی از شما سریال میخواد یک سریال الکی وارد کنید تا وارد فول ورژن محیط نرم افزار شوید :wink:

با تشکر
سلام کرکر شما کار نمی کنه
می شه درستش کنید ممنون
می شم .
silens.hackers

silens.hackers
۲-۸-۱۳۸۶, ۰۱:۲۷ صبح
ارسال: #3

با سلام خدمت دوست عزیز درست کردن این نرم افزار دست ما نیست کرک هم درست هست

اینکه شما می فرمایید کرک کار نمی کند به علت اینکه برنامه نویس این برنامه فهمیده که نرم افزارش کرک شده و فایل اصلی سرور از روی سرور خودشون پاک کردند به همین خاطر حتی کسانی که این نرم افزار را خریداری کرده اند هم از کار افتاده است :|
۵-۱-۱۳۸۶, ۰۸:۱۸ عصر
ارسال: #4

آقا اين كه اصلا دانلود نميشه
6byte?
:!:

sub zero°c
۵-۱-۱۳۸۶, ۰۹:۵۵ عصر
ارسال: #5

باسلام این هم کرک

فکر کنم پیوست مشکل پیدا کرده

ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان
Persian MyBB : MyBBIran.com