|
تعمیر فایل های آسیب دیده با نرم افزار File Repair
|
|
۶-۴-۱۳۹۰, ۰۵:۰۲ صبح
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
تعمیر فایل های آسیب دیده با نرم افزار File Repair
چند روز پیش روی فایل اکسلی برای ارائه آمار کار می کردم که یدفعه برق رفت و متاسفانه چون از برق UPS هم استفاده نمی کردیم و اون لحظه هم فایل رو کامل Save نکرده بودم تقریبا همه چیز پرید اما با آمدن برق و به محض روشن شدن سیستم دیدم فایل حذف نشده چکش کردم و متوجه شدم چند تا ازSheet هایی که داشت به هم ریخته و خراب شده بودند ، نظرم این بود که همه چیز رو از نو شروع کنم اما به این فکر افتادم که آیا نرم افزاری هست این مشکل رو حل کنه یا خیر ؟ بعد از کمی جستجو گوگل نرم افزار File Repair را یافتم که با حجم سبک و البته رایگان بسیار کاربردی عمل می کرد .
این نرم افزار حتی فرمتهای مختلفی دیگری را هم می تونه Repair بکنه به عنوان مثال فرمت هایی از جمله *.pdf,*.doc,*.xls و فایل های مالتی مدیا مثل *.flv,*.mov,*.wmv,*.mp4 و بسیاری فرمت های دیگر را ساپورت می کند که می تونید در صفحه اصلی نرم افزار آنها را مشاهد کنید . ![]()
File Repair software is a powerful tool to repair your corrupted files. It scans the damaged file and extracts maximum data from it to a new usable file.
Using File Repair, you can repair: corrupted Word documents (.doc, .docx, .docm, .rtf) corrupted Excel spreadsheets (.xls, .xla, .xlsx) corrupted Zip or RAR archives (.zip, .rar) corrupted videos (.avi, .mp4, .mov, .flv, .wmv, .asf, .mpg) corrupted JPEG, GIF, TIFF, BMP, PNG or RAW images (.jpg, .jpeg, .gif, .tiff, .bmp, .png) corrupted PDF documents (.pdf) corrupted Access databases (.mdb, .mde, .accdb, .accde) corrupted PowerPoint presentations (.ppt, .pps, .pptx) corrupted music (.mp3, .wav) Best of all, File Repair is 100% freeware: No ads, no beg screens, no feature or time limits. It is completely free for you to use and enjoy. لینک دانلود : حجم : 1 مگ کد: http://www.filerepair1.com/files/file-repair-setup.exe |
|||
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
Persian MyBB : MyBBIran.com