شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
تالار خورجوان

زمان کنونی: ۳-۵-۱۳۹۱, ۰۴:۰۶ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات : 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چگونه می توانم ایمیل یاهو ام رو به ایمیل کلاسیک تغییر دهم
۶-۲۵-۱۳۹۰, ۰۱:۲۷ عصر
ارسال: #1
چگونه می توانم ایمیل یاهو ام رو به ایمیل کلاسیک تغییر دهم
سلام

مثل اینکه ایمیل من خود به خود به ایمیل جدید در یاهو تغییر کرده و دیگه مثل اول کلاسیک نیست !!! تمام قسمت های یاو رو سر زدم و نتونستم برگردونم به کلاسیک از استادانی که جواب سوال منو می دونن خواهش می کنم کمک کنند. Confused
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
۶-۲۵-۱۳۹۰, ۰۱:۴۹ عصر
ارسال: #2
RE: چگونه می توانم ایمیل یاهو ام رو به ایمیل کلاسیک تغییر دهم
با سلام من خودم خيلي دنبال جواب اين سئوال گشتم و جوابش رو هم پيدا كردم شما توي internet explorer بايد به منوي TOOLS > INTERNET OPTIONS >> SECURITY >>CUSTOM LEVEL بعد بايد توي active scripting ، scripting را disable كنيم .حالا وقتي كه به ايميل بريم خود ياهو سئوال مي پرسه كه ميخواي به classic mail كه تاييد مي كنيم، وقتي مشكل حل شد اين گزينه رو به حالت قبلش برميگردونيم.
 تشکر شده توسط : zahra66 ، mamali
۸-۲۴-۱۳۹۰, ۰۴:۵۵ عصر
ارسال: #3
RE: چگونه می توانم ایمیل یاهو ام رو به ایمیل کلاسیک تغییر دهم
(۶-۲۵-۱۳۹۰ ۰۱:۴۹ عصر)admin نوشته شده توسط:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با سلام من خودم خيلي دنبال جواب اين سئوال گشتم و جوابش رو هم پيدا كردم شما توي internet explorer بايد به منوي TOOLS > INTERNET OPTIONS >> SECURITY >>CUSTOM LEVEL بعد بايد توي active scripting ، scripting را disable كنيم .حالا وقتي كه به ايميل بريم خود ياهو سئوال مي پرسه كه ميخواي به classic mail كه تاييد مي كنيم، وقتي مشكل حل شد اين گزينه رو به حالت قبلش برميگردونيم.

سلام

خیلی عالی بود

من فقط عضو شدم که تشکر کنم از شما

ممنون و متشکر

موفق باشید
 تشکر شده توسط : admin
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان
Persian MyBB : MyBBIran.com