شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
تالار خورجوان

زمان کنونی: ۳-۵-۱۳۹۱, ۰۴:۲۹ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات : 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گذری کوتاه بر برنامه Norton Ghost
۸-۶-۱۳۹۰, ۱۰:۱۶ عصر
ارسال: #1
گذری کوتاه بر برنامه Norton Ghost
برای گرفتن ایمیج از ویندوز برنامه های متنوعی وجود دارند که هرکدام مزایا و معایب مخصوص خودشان را دارند.
من فکر میکنم که در حال حاضر دو تا از این برنامه ها حرف اول را میزنند : Norton Ghost و Acronis
با اینکه Acronis برنامه خیلی پیشرفته و جدیدی هست و قابلیت های خیلی خوبی دارد ولی به عللی بنده شخصا" برنامه با سابقه
Norton Ghost را ترجیح میدهم.چند تا از مهمترین دلایل بنده به شرح زیرند:
1. برای استفاده از قابلیت های Acronis ، کاربر اجبارا" باید این برنامه حجیم را در سیستمش نصب کرده باشد. ولی برای استفاده
از قابلیت های Norton Ghost چه 32 بیتی و چه 64 بیتی نیازی به نصب هیچکدام از برنامه های گوست نبوده و صرفا" با داشتن
فایل کم حجم و بدون نیاز به نصب ghost32.exe (با حجم کمتر از 4 مگا) میشود این برنامه را کامل استفاده کرد

2.برای اینکه بتوانیم با برنامه Acronis سی دی بوتیبل بسازیم تا بتوانیم با آن بوت کرده و کار های مورد نظرمان را انجام بدهیم ،ناچارا"
بایستی این برنامه را نصب و توسط خودش سی دی بوتیبل بسازیم که در نهایت یک سی دی باحجم بالا خواهیم داشت. در حالیکه با
برنامه Ghost نیازی به نصب کردن برنامه نیست و بسادگی میتوانیم یک سی دی بوتیبل با حجم حدود 4 مگا داشته باشیم.

با توجه به دو مورد بالا و همچنین قدمت این برنامه و نیز کم اشتباه کار کردن این برنامه در طول سالیانی که با آن کار کرده ام ، از نظر
من کافی است که بین این دوتا Ghost را انتخاب کنم.
بعضی از دوستان محاسنی را برای Acronis عنوان کرده و میگویند این محاسن در Ghost وجود ندارد . بنده برای جواب به این دوستان
موارد زیر را در مورد گوست جوابگو هستم:

__ چگونه Ghost را از منوی Windows XP اجرا و استفاده کنیم.
__ چگونه Ghost را از منوی Windows 7 اجرا و استفاده کنیم.
__ چگونه با یک DVD بوتیبل اتوماتیک وار یک ایمیج Ghost را از DVD به درایو C ری استور کنیم.
__ چگونه با یک CD بوتیبل اتوماتیک وار یک ایمیج Ghost را از هر پارتیشن سیستم به درایو C ری استور کنیم.
__ چگونه با یک CD بوتیبل اتوماتیک وار از درایو C ایمیج گرفته و در درایو دیگر ذخیره کنیم.
__ چگونه با یک CD بوتیبل اتوماتیک وار یک ایمیج Ghost را به هر درایو دلخواهمان ری استور کنیم.
__ چگونه با Ghost یک فلاش بسازیم که برنامه هایی مثل ریکاوری ویندوز 7 و ویندوز مینی ایکس پی و غیره را اجرا کند.
__ چگونه با Ghost یک فلاش مالتی بوت بسازیم.
__ چگونه حجم ایمیج نهایی را به حداقل برسانیم.
__ چگونه به ایمیج گرفته شده چیز هایی اضافه کنیم.
__ چگونه از ایمیج گرفته شده چیز هایی را حذف کنیم.
__ چگونه ایمیج گرفته شده را به اندازه های مختلف تقسیم کنیم.
__ وو..................

آیا دوستانی هستند که موارد بالا را بدون استفاده از نصب برنامه و با حجم خیلی پایین با Acronis انجام دهند؟

بنده آخرین ورژن گوست که چند سال پیش نصب و استفاده کرده ام Norton Ghost 2003 بوده است. و با مطالعه مشخصات ورژن
های جدید تر فقط میبینم نمای ظاهری برنامه و چگونگی درست کردن سی دی بوتیبل در این ورژن ها تغییر کرده ولی اصل فایل ها
و کاربرد و توانایی ها تغییری نکرده اند.فقط سعی کرده ظاهرش را به برنامه های دیگر مثل آکرونیس نزدیک تر نماید.
این هم بوتیبل نورتون گاست :
کد:
http://j4b3r.persiangig.com/Ghost.11.5%20Corporate.iso
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
Persian MyBB : MyBBIran.com