|
نمایش آمار بازدیدکنندگان با php
|
|
۹-۲۴-۱۳۹۰, ۱۲:۱۲ صبح
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۹-۲۴-۱۳۹۰ ۱۲:۱۲ صبح، توسط admin.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
نمایش آمار بازدیدکنندگان با php
وی این پست قصد دارم نحوه نمایش تعداد بازدیدکنندگان از یک صفحه وب را به صورت گرافیکی و به کمک یک فایل با php آموزش بدم. برای این کار نیاز به عکس هایی از اعداد ۰ تا ۹ هست . من توی این مثال از تصاویری با فرمت gif استفاده کردم.
یک فایل با نام counter.txt بسازید و تصاویر اعداد ۰ تا ۹ رو هم در یک پوشه به نام img قرار بدید. در ابتدا یک متغیر با نام file ایجاد می کنیم و آدرس فایل counter.txt رو توی اون قرار میدیم . کد PHP: $file="counter.txt"; با استفاده از تابع file_get_content محتوای فایل counter.txt رو می خونیم و بعد برای اطمینان از اینکه محتوای فایل عدد باشد از روش type casting برای تبدیل داده ها به integer استفاده می کنیم و عدد خوانده شده رو در متغیر counter قرار میدیم. کد PHP: $counter=(int) file_get_contents($file); مقدار متغیر counter رو یک واحد افزایش میدیم . کد PHP: $counter++; بعد عدد رو به صورت گرافیکی نمایش میدیم ، در اینجا برای این کار از یک حلقه for استفاده شده که این حلقه به اندازه تعداد اعداد موجود در متغیر counter می چرخد و در هر بار چرخش با استفاده از تابع substr یک عدد از متغیر counter را به عنوان آدرس تصویر قرار میدهد و سپس تصویر را چاپ میکند. کد PHP: for($i=0;$i<strlen($counter);$i++) {در آخر هم فایل counter.txt رو با استفاده از تابع fopen و مد w که برای نوشتن هست ، باز می کنیم و مقدار متغیر counter رو در فایل می نویسیم و بعد فایل رو با استفاده از تابع fclose میبندیم . کد PHP: $fp=fopen($file,"w");دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. کنید .
|
|||
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان
Persian MyBB : MyBBIran.com