|
چهار سورس کدهای مبدل تاریخ و اعداد
|
|
۷-۲۷-۱۳۸۸, ۰۳:۵۸ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
چهار سورس کدهای مبدل تاریخ و اعدا
1 - دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. : تابع مبدل تاریخ سیستم به تاریخ شمسی با حالتهای مختلف2 - دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. : تابع تبدیل اعداد به صورت حروفی ( فارسی )3 - دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. : سورس تلفظ کننده اعداد به صورت فارسی4 - دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. : مجموعه کامل توابع مبدل اعداد و تاریخ ها با امکانات واقعا بدرد بخورمنبع : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
|
|||
|
۷-۲۸-۱۳۸۸, ۱۱:۴۲ صبح
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
ممنون دوست من 2 تا لینک آخری مشکل داره لینک سالم رو پی کن توی تگ code
|
|||
|
۷-۲۸-۱۳۸۸, ۱۱:۲۷ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
چهار سورس کدهای مبدل تاریخ و اعدا
دو لینک آخر اصلاح شد
سورس تلفظ کننده اعداد به صورت فارسی : کد: http://mediavb.persiangig.com/SourceCode/System/Farsi_Number_Speecher.zipمجموعه کامل توابع مبدل اعداد و تاریخ ها با امکانات واقعا بدرد بخور : کد: http://mediavb.persiangig.com/Maghaleh/Access_Persian_Tools.zipشرمنده ادمین جان از تگ کد استفاده نکردم . اگه انجمن قابلیت ضمیمه فایل داشت بهتر بود ، اما اشکالی نداره وقتی جمع ما خوب باشه به این چیزا احتیاجی نیست . :lol: |
|||
|
۷-۲۹-۱۳۸۸, ۱۲:۴۹ صبح
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
ممنون دوست من
در مورد پیوست انجمن هم به دلیل اینکه فضای زیاد می خواد و هزینه سایت بالا نره و یک سری مسائل دیگر پیوست رو غیر فعال کردم دوست من |
|||
| چه کسانی این موضوع را خوانده اند؟ |
| کاربرانی که این موضوع را خوانده اند (1 کاربر): |
| danialkiarash (۲-۱۵-۱۳۹۱, ۱۱:۱۶ صبح) |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان
Persian MyBB : MyBBIran.com