|
یه سوال در مورد تبدیل عدد ده دهی به اعداد باینری و هگزا و دسیمال
|
|
۷-۷-۱۳۸۸, ۱۲:۵۱ صبح
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
یه سوال در مورد تبدیل عدد ده دهی ب
با سلام
من نیاز به 3 سورس دارم 1 - تبدیل عدد ده دهی به باینری 2 - تبدیل عدد ده دهی به هگزا 3 - تبدیل عدد ده دهی به دسیمال در صورت امکان همراه با سورس ها یه توضیح مختصری به صورت زبان روان بدهید مچکر میشم . با تشکر |
|||
|
۷-۷-۱۳۸۸, ۰۷:۰۱ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام دوست من اگه میشه 2 روزی صبر کنم پروزه رو واست می نویسم راستش عروسی باجناق ام هست
فعلا نمی دتونم تا 2 روز دیگه ... موفق باشید |
|||
|
۷-۸-۱۳۸۸, ۰۱:۲۴ صبح
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
با سلام به مدیر جان ، خیلی با حال و دوست داشتنی هستی
دستت درد نکنه منتظر می مونم تا 2 روز دیگه راستی عروسی مبارک باشه |
|||
|
۷-۸-۱۳۸۸, ۰۱:۳۴ صبح
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام دوست من بفرما این هم یک سورس جالب
کد: http://khourjavan.parsaspace.com/Base%20Convertion%20project.rarخودم ننوشتم یکی از دوستانم نوشن چون من وقتش رو نکردم گفتم تا زود تر به کارهات برسی این کد این کار ها رو انجام میده بایناری به اکتال ، دسیمال و هگزادسیمال اکتال به بایناری ، دسیمال و هگزا دسیمال دسیمال به بایناری ، اکتال و هگزا دسیمال هگزا دسیمال به بایناری ، اکتال و دسیمال و انجام عملیات جمع ، تفریق ، ضرب و تقسیم روی تمامی مبناهای بایناری ، اکتال ، دسیمال و هگزا دسیمال . البته پروژه را برای بهینه شدن کُد یک جور خاصی نوشته شده وقتی نگاه کنی متوجه میشی چه خبره ! نکته : دسیمال همان "ده دهی" است . راستی اگه توضیحات خط به خط بخوای زیاد وقت می خواد شما پیشنهاد می کنم که از msdn ویژوال بیسیک استفاده کنید نمی دونم 2 سی دی یا 3 سیدی هست رو ویژوال بیسیک نصب می کنی کل راهنمای کد های ویژوال بیسیک داخلشه کاملترینه !!! موفق باشی دوست من |
|||
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
Persian MyBB : MyBBIran.com