جمعه، 19 شهريور، 1389

khourjavan.com • مشاهده مبحث - (اس ام اس)

(اس ام اس)

مديران انجمن: admin, nice, javad, ebi_1324

- حیف نون تو صدا و سیما استخدام می شه، بعد از دو هفته اخراجش مي کنن! ميگن چرا اخراج شدي؟ ميگه هيچي بابا وسط اذان پيام بازرگاني پخش کردم
- اگه کسي بهت گفت خوشگل, اول يه لبخند ملايم بزن بعد با مشت بزن تو چشمش تا ديگهمسخرت نکنه
- به یارو ميگن چه وقت نه راه پس داري نه راه پيش؟؟؟؟ميگه وقتي كه روي اره نشسته ام - شنیـــدم آدم شــــدی , ناراحــــت شــــدم
.
.
.
.
اما بعدتحقیق کردم دیدم شایعه بوده.
.
.
.
.
هنــــوزم فـــــرشـــــتــــــه ای رو می گن یک جمله بگو 10 تا بیل توش باشه میگه منبیلیرم ، هابیل با بیل قابیل رو کشت یا قابیل با بیل هابیل رو کشت یا بیلعکس می گن این که 8 تا است میگه ابیلفضل از اردبیل

غضنفر نصف شب ميره دزدي صاحب خونه پا ميشه ميگه كيه؟ غضنفر ميگه هيچكي، گربست بع بع
سعادت مثل پروانه ایست که روی برگهای گل به خواب رقته باشد.به مجرداینکه نزدیکش بروی بالهای خودرابازکرده ودرفضاپروازمی کند
نماد کاربر
ebi_1324

مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه 26 دي 1386 23:30:00
پست » پنج شنبه 17 دي 1388 23:31:01

تركه ميرن پيك نيك زنش ميگه بشينم زير اون درخت خوبه.تركه ميگه نه همين وسط جاده پتو بنداز امن تره!زنش ميگه اينجا ماشين ميزنه خلاصه بعد از مقداري بحث ميندازن وسط جاده.بعد ميبينن يه كاميون داره مياد طرفشون هر چي بوق ميزنه اونا از جاشون تكان نميخورن كاميونه هم فرمونو ميپيچونه ميره تو درخت.تركه به زنش ميگه اگه زير اون درخت بوديم مي مرديما )))))
نماد کاربر
nice

مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه 18 بهمن 1386 23:30:00
پست » شنبه 19 دي 1388 17:49:01

دیشب با حسی عاشقانه، در اندیشه ای بی کران و در سکوتی سرد، مرغ خیالم را پراندم به سویت، تا با تمام وجود از بلندای آسمان بر سرت بری…د و آنگاه بخندم!

—————————

۵ راه برای اینکه زیباترین عروس سال شوید:

اعتماد به نفست منو کشته! فکر می کنی شوهر گیرت میاد، عروس می شی؟!

—————————

سربازی راهیست برای آدم کردن پسرها…
اما هیچ راهی برای آدم کردن دخترها وجود نداره!
فرستنده این اس ام اس از ترس زنش گفته شمارش رو نذارم!

—————————

حیف نون به دوستش می گه کجا می ری؟
می گه می رم مراسم هفته نیروی انتظامی، تو نمیای؟
حیف نون می گه: نه، تو برو، من برای مراسم چهلمش میام!.
---------
به یارو می گند چرا یه لنگ جورابت ابی یه لنگه قرمز میگه والا خودمم نمی دونم یه جفتم خونه دارم همین شکلیه

—————————

هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه . . . . . . . . . . الان خندم میاد بعدا می گم

—————————

امروز جمعه است , گفتیم یادی از اموات کنیم..... چطوری جنازه؟!

—————————

اگر تو با من باشی , چراغ خانه ام باشی..…. اونقدر روشن خاموشت میکنم تا بسوزی

www.iranexe.com
نماد کاربر
ashenaye_dirooz

کاربر اولیه سایت
کاربر اولیه سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه 30 آذر 1388 23:30:00
پست » سه شنبه 6 بهمن 1388 19:32:20

کاربرگرامی ازاینکه شماهم لطف کردیدچندتا اس ام اس زیبادرزیرمطلب من انداختیدبسیارممنونم واین کارشماقابل ستایش هست
سعادت مثل پروانه ایست که روی برگهای گل به خواب رقته باشد.به مجرداینکه نزدیکش بروی بالهای خودرابازکرده ودرفضاپروازمی کند
نماد کاربر
ebi_1324

مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه 26 دي 1386 23:30:00
پست » پنج شنبه 8 بهمن 1388 23:59:43

بازگشت به جوک و اس ام اس

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان